Novi Sad
21.07.2014.
10:29 > 10:42
Gradsko zelenilo je najavilo da će od utorka raditi na uređenju dela Dunavskog parka oko jezera.
  • Anonimus

    22.07.2014 11:41
    Prilikom nedavnog putovanja u Nemačku bila sam oduševljena prizorom da su parkovi po gradu slobodni za šetnju po zelenim površinama, postoje čak i ležaljke i stolice, patke i labudovi slobodno šetaju, i sve je tako čisto, uredno i neoštećeno. Svi uživaju, i životinje i ljudi i niko nikom ne smeta.
  • A NS

    21.07.2014 14:08
    Nema besplatnog rucka
    Kada stanovnici Adica plate doprinose za uredjenje građevinskog zemljišta biće više parkova i ostalog.
    Do tada, koliko para, toliko muzike...
  • Teča

    21.07.2014 12:46
    @ A NS
    Adičani plaćaju poreze i doprinose, ali im travuljina i korov na dolmi još uvek nisu pokošeni - nijedanput ove godine, trotoari neuređeni, ulice neasfaltirane ! Generalizovanje nije u redu, jer Novi Sad nije samo Zmaj Jovina. Bar tako kažu "Informatika" i Poreska uprava.
  • 21.07.2014 12:04
    Ali zato će kod SPENS-a biti napravljen novi parking. Toga nam uvek treba. Dajte da napravimo parking i na Trgu Slobode.
  • bns

    21.07.2014 11:05
    Najbolje ogradite ceo park. U njega ionako zbog gužvi ne vredi ulaziti. Neverovatno je koliko Novi Sad ima malo zelenih površina. Dunavski park, Park kod Jodne banje, Limanski park i Kamenički, Park kod univerziteta....redovno su gužve na keju....kej bi trebalo produžiti dolmom do Kamenjara....Novom Sadu nedostaju parkovi i zelene površine...biciklističke staze do prigradskih naselja....male stvari koje bi oplemenile prostor u kojem živimo...a ne da se samo centar iznova i iznova asfaltira. Imamo sada slučaj asfaltiranja staze od Futoške pijace , pored Dnevnika i MUP-a. Zaista mi nije jasno da je to bilo neophodno dok na Adicama nema čestite staze.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna